בפסח אין לחם ויש הרגשה שכמה שנאכל, לא נשבע לגמרי. לנו יש מתכון לסיר עשיר בכל טוב עם רוטב משגע שמתאים להגשה גם עם אורז לבן ולמחמירים, ניתן להגיש גם עם מצות. מכאן, לא תצאו רעבים.
מטגנים בצל עד להזהבה, מעבירים לקערה, ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות עד שהתערובת אחידה. יוצרים כדורים אחידים הגודל הרצוי (מומלץ לא גדולים מידי) ומטגנים טיגון קל לסגירה מכל הכיוונים
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת הפפריקה ומטגנים קלות
מוסיפים את העגבנייה מגוררת, את רסק העגבניות ואת שאר התבלינים ומערבבים היט, מוסיפים את גרגירי החומוס, ואת המים הרותחים, מקלפים את תפוחי האדמה, הקישואים והגזרים, חותכים לגודל הרצוי ומוסיפים לסיר, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים בזהירות את הקציצות בשכבה אחידה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 45 דקות עד שהירקות והחומוס רכים.
ben
שלום אנחנו מחפשים מסדעת סושי באזור אילת אשר פתוחה בימי שישי לאחת חצות.
זאת המסעדה שמצאנו אבל היא נסגרת בדיוק בחצות:
https://xn----8hcbjj5cq0blc.org.il/opening-hours/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%9c%d7%aa/
נשמח לעזרה במציאת מסעדה שפתוחה לאחר חצות,
תודה רבה.
אריק
אני לקחתי מכונה מ EspressoTime.online משלם 150שח לחודש ומקבל קג קפה ומכונה לשימוש
Dorial
היי אלעד, אני די מבינה לליבך.. היה לי מקרה דומה בחדר סדנאות שלי והייתי חייבת להזמין חברת בדק בית שתערוך ביקורת מבנה לכל המבנה ובאמת התגלו ליקויים. שווה לעשות את כל זה בהתחלה, כשבונים או רוכשים את הנכס.
talpp22
יש גם הרבה שרגישים לגלוטן ולכן לוקחים קורס לחם ללא גלוטן וכך לומדים כיצד לאפות, אפשר גם לעשות מזה עסק בהחלט.
talpp22